Hoppá! Valamilyen hiba történt


Elnézését kérjük, de ismeretlen hiba történt a rendszerben. Kérjük töltse újra az oldalt, vagy próbálkozzon később.

Kijelentkezés


Biztosan ki szeretne jelentkezni a fiókjából?

Cégünk a SOMOGYI Elektronic Kft., mint meghatározó szereplője a magyarországi elektronikai eszközöknek, különös felelősséggel és példamutató magatartással viseltetik nem csak ügyfelei, a piaci szereplők és munkavállalói iránt, hanem tágabb környezete iránt is.
Ezért, az elmúlt évtizedekben, több olyan támogatást eszközöltünk, amely a társadalmi, szociális rászorultság enyhítését célozta meg. Továbbá közreműködtünk tehetséges magyar fiatalok sport ill. művészi teljesítményének segítésében is.

Támogatott személyek és intézmények:

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthon hangosítástechnikai fejlesztésének támogatása

40 éves évfordulóját ünnepelte a győri Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény, mely 1977. március 7-én nyitotta meg kapuit az értelmileg akadályozott gyermekek előtt, felvállalva oktatásukat, az óvodás kortól egészen a fiatal felnőtt korig. A jubileumra a gyerekek, a szülők és a pedagógusok egy megható ünnepséget szerveztek.
Cégünk átvállalta az intézmény teljes körű hangosítását, ezzel segítve a gyerekek jövőbeli rendezvényeit.

II. Győri LEO Futás támogatása

2017. április 9-én rendezték a II. Győri LEO futást, melynek célja a Vöröskereszt munkájának segítése. A győri Kék Napok keretein belül megrendezett futással ismét bebizonyították a rendezők és a résztvevők, hogy a városunkban és vonzáskörében élők rendkívüli összefogásra képesek, ha valaki segítségre szorul. A Somogyi Elektronic Kft. ajándéktárgyak felajánlásával segítette a rendezvényt.
A futás győzteseinek és minden résztvevőjének ezúton is gratulálunk!

Kovács Margit Óvoda támogatása

Jótékonysági bált rendezett a győri Kovács Margit Óvoda 2017. április 7-én, melynek bevételét a „Kovács Margit Óvoda Gyermekeinkért” alapítvány számára ajánlották fel.
Cégünk a rendezvényre tombolatárgyakat ajánlott fel.

Adománygyűjtés tartósan hátrányos helyzetben lévő gyerekeknek

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény és Gyermekotthon (bentlakásos) diákjai munkaprogram, zenés táncos műsor bemutató, ajándéktárgyak gyártása

Az elmúlt években támogatott Intézmények, Személyek:

  • Autista Gyermekotthon támogatása
  • Tehetséges, Fiatal győri táncosok támogatása: Hancz Bianka és Hancz Patrik WDSF World Show Dance Világbajnokság, Kína
  • Győri Vízisport Egyesület
  • ETO kézilabda szurkolói egyesület
loading...