Hoppá! Valamilyen hiba történt


Elnézését kérjük, de ismeretlen hiba történt a rendszerben. Kérjük töltse újra az oldalt, vagy próbálkozzon később.

Kijelentkezés


Biztosan ki szeretne jelentkezni a fiókjából?

A megrendelt termékek kiszállítása futárszolgálattal történik. A EXPRESS ONE HUNGARY KFT. futára a csomagokat a rendelés leadását követően 24-48 órán belül, munkanapokon szállítja ki a megrendelőnek, az általa megadott címre.

Szállítási, kezelési költség

A szállítási és csomagolási költség az alábbiak szerint alakul (futárszolgálattal történő szállítás esetén):

Szállítási, kezelési költség:

  • 15.000 Ft alatti rendelés esetén 1490 Ft szállítási költséget számolunk fel,
  • 15.000 Ft feletti rendelés esetén nem számolunk fel szállítási költséget

A megrendelt termékek átvétele személyesen is lehetséges, de ebben az esetben a megrendelés során a Szállítási mód-nál a Személyes átvétel-t kell kiválasztani.
A személyes átvétel kizárólag cégünk győri székhelyén (9027 Győr, Gesztenyefa út 3.), munkaidőben lehetséges (hétfőtől csütörtökig 8-16.30 óráig, pénteken 8-13.30 óráig).

Fizetési mód

  • Ha a futárszolgálattal kiszállított csomaghoz utánvéttel szeretne hozzájutni, a teljes összeget a EXPRESS ONE HUNGARY KFT. csomagfutárának kell kifizetnie, aki a pénz átvétele után átadja Önnek a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot.
  • Webáruházunkban lehetősége van online bankkártyás fizetésre is. Bővebb információkat a Tájékoztató a bankkártyás fizetésről oldalon olvashat.

Kiszállítás

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-17 óra között történik. A kiszállítás megkezdéséről e-mail üzenetben tájékoztatjuk.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a futárszolgálat a következő munkanapon díjmentesen, újra megkísérli a kiszállítást.

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a futár jelenlétében jegyzőkönyvben (weboldalról letölthető) kerül rögzítésre.

Szerződött futárszolgálati partnerünk:

EXPRESS ONE HUNGARY KFT.
Telefon: +36 1 8 777 400
Fax: +36 1 8 777 499
E-mail: ugyfelszolgalat@expressone.hu

loading...