Keresőszó
Témakör
KIFUTÓ TERMÉKEK
Termékek
  Honeywell evohome
  AUTÓ-HIFI
  HÁZI-HIFI
  HANGOSÍTÁSTECHNIKA
  FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK
  FÉNYTECHNIKA
  AUTÓFELSZERELÉS
  MŰSZER, SZERSZÁM
  LAKÁS
  KÜLTÉR
  KÁBEL, CSATLAKOZÓ
  PHILIPS
  KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ

 

Hírek, események

( még több hír » )
<big><b><font color=red> EZ NEM ÁPRILISI TRÉFA!</b></big>
EZ NEM ÁPRILISI TRÉFA! 2016.04.01.
Áprilisi akciónkban a legújabb szolárlámpa termékeink mellett most kedvező áron válogathat rovarcsapdáink, biztonságtechnikai valamint világítástechnikai termékeink közül.
Az új professzionális DVA-110DOOR video-kaputelefon okostelefonnal kezelhető, az interneten keresztül a világon bárhonnan elérhető és működtethető. Mobileszközről nyitható az ajtó, láthatjuk és beszélhetünk a látogatóval.
A jó időnek köszönhetően megkezdődött a tavaszi fák virágzása, az új, 5 féle színben kapható Air Wolf ECO légtisztító berendezés hatékonyan csökkentheti az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedés tüneteit.
Bővebben »
<big><b><font color=red> MEGJELENT AZ ÚJ SOMOGYI ELEKTRONIC KATALÓGUS!  </font></b></big>
MEGJELENT AZ ÚJ SOMOGYI ELEKTRONIC KATALÓGUS! 2016.03.01.
Örömmel értesítjük, hogy megjelent a 2016-os katalógusunk, mely a letisztult külsejével és közel 50 %-kal nagyobb terjedelmével jelentős előrelépést jelent az elmúlt évekhez képest.
2015-ben strukturális változtatásokat hajtottunk végre a cég életében. A cél az volt, hogy még rugalmasabban reagálhassunk a kor és a piac diktálta kihívásokra, hogy partnereinkkel együtt folytathassuk a sikeres együttműködést.
2016-ban az innovációt és a növekedést jelöltük meg fontos célként. Ennek jegyében az idén több mint 300 új termék jelenik meg katalógusunkban, de az év során további új termékekkel ismerkedhet meg. Kérjük, figyelje havonta megjelenő akciós kiadványainkat is!
Bővebben »
<big><b><font color=red> MÁRCIUSI AKCIÓ A TAVASZ JEGYÉBEN </b></big>
MÁRCIUSI AKCIÓ A TAVASZ JEGYÉBEN 2016.03.01.
Megjelent az első tavaszi akciós kiadványunk!
Új termékeink között szerepel diszkólámpa (DL 210L, DL 80L), lézeres parkolósegéd (SA 057), vezeték nélküli csengő (DB 102AC, DB 101DC), fali tartó.
Készüljön fel időben az idei foci EB-re "ONE FOR ALL" termékeinkkel! A családhoz tartozó 8 féle új távirányító között megtalálhatóak az univerzálisan valamint a SAMSUNG, LG, PHILIPS tévékhez használható termékek is.
Bővebben »
 

Újdonságok

( még több újdonság » )
Univerzális távirányító 8in1
URC 2981
3 490 HUF/db
Vezeték nélküli csengő
DB 101DC
3 990 HUF/db
Termékkosár
0 termék

Letölthető árlista (xls)
LÁMPATEST ENERGIACÍMKÉK
Megrendelőlap
Kár-, hiányfelvételi jegyzőkönyv
Jegyzőkönyv fogyasztói panaszról
Hulladékkezelés

Megrendelés feladása
Név
Jelszó

Felhasználó megjegyzése

Bejelentkezés | Regisztráció

A honlap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával jött létre.Szoftverfejlesztés: Prosper Szoftverház - 2003 ©  •  Design: Döki Design ©  •  Adatvédelmi nyilatkozat