Keresőszó
Témakör
KIFUTÓ TERMÉKEK
Termékek
  AUTÓ-HIFI
  HÁZI-HIFI
  HANGOSÍTÁSTECHNIKA
  FÉNYTECHNIKA
  FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK
  NAVIGÁCIÓS KÉSZÜLÉKEK
  AUTÓFELSZERELÉS
  MŰSZER, SZERSZÁM
  LAKÁS
  KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ
  GYÓGYÁSZATI KIEGÉSZÍTŐK
  KAPCSOLÓ
  KÜLTÉR
  KÁBEL, CSATLAKOZÓ
  PHILIPS

 

Hírek, események

( még több hír » )
BANKSZÁMLASZÁM VÁLTOZAS 2015. FEBRUÁR 2-TŐL 2015.02.02.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a SOMOGYI ELEKTRONIC® bankszámlaszáma 2015. február 2-től megváltozik. Kérjük, hogy a jövőben minden utalás erre a bankszámlára történjen (függetlenül attól, hogy a kiadott számlán még a régi szerepel): K&H Bank Zrt. 10400401-00028053-00000008

Köszönjük az együttműködést!
SOMOGYI ELEKTRONIC®
Bővebben »
<big><b><font color=red>LÁMPA AKCIÓ ÉS ÚJ AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK</font></b></big>
LÁMPA AKCIÓ ÉS ÚJ AUTÓS KIEGÉSZÍTŐK 2015.02.01.

Február 1-től 28-ig érvényes akciós kiadványunk első 3 oldalán HOROZ márkájú lámpák találhatók. Az IP44 kültéri kivitelű álló- és fali lámpa család rozsdamentes acél lámpatesttel és műanyag burával készült. A matt, krómozott lámpatestű mennyezeti spotlámpák kínálata rendkívül széles. Létezik 1 db-os, de akár 4 fényforrással rendelkező változat is. A hagyományos, kör alakú mennyezeti lámpák egy családon belül is többféle átmérőben, 1 db, 2 db vagy 3 db E27 foglalattal kaphatók. A lámpatestekhez SMD LED fényforrás is választható a HOROZ kínálatából, vagy az egyéb, általunk forgalmazott fényforrás közül. A 4-6. oldalon sokféle PHILIPS lámpa szerepel a különböző termékcsaládokból válogatva, pl. függő lámpa, mennyezeti spotlámpa, csillár, állólámpa, fali és asztali lámpa. Egy-egy családon belül az egységes és stílusos megjelenés garantált, a klasszikustól a modernig. A SAL márka választékát új autós kiegészítők bővítik: szivargyújtó csatlakozók, fényszóróizzók, autóantennák és egyéb hasznos eszközök, mint pl. tolatásjelző, lábpumpa, vontatókötél, csomagrögzítő vagy ablaktisztító.
Bővebben »
ÚJ ÁRLISTA 2015. JANUÁR 12-TŐL 2015.01.12.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az elmúlt időszakban tapasztalható jelentős árfolyamváltozások miatt a SOMOGYI ELEKTRONIC® új árlista kiadására kényszerül, amely 2015. január 12-től érvényes (visszavonásig, vagy a következő árlista megjelenéséig).

A nyomtatott árlistát postai úton elküldtük, de az új árlista (bejelentkezés után) honlapunkról is letölthető. Az ebben nem szereplő termékek áráról a rendelésfelvételen dolgozó kollégák készséggel adnak tájékoztatást. Kérjük az árváltozás tudomásulvételét. Köszönjük a megértést!

SOMOGYI ELEKTRONIC®
Bővebben »
<big><b><font color=red>ÚJÉVI ÚJDONSÁGOK, AKCIÓS KIÁRUSÍTÁS!</font></b></big>
ÚJÉVI ÚJDONSÁGOK, AKCIÓS KIÁRUSÍTÁS! 2015.01.05.

2015. január 1-től február 28-ig érvényes akciós kiadványunk címlapján csupa ÚJ termék található: a különféle kivitelű mennyezeti lámpatestek közül néhány típus 4 vagy 5 db-os csomagolásban, még kedvezőbb áron kapható. A kompakt fénycsövek széles választéka új taggal bővül: a 60 W-os "óriás" (24,5 cm-es) spirál fénycső 300 W hagyományos izzóval egyenértékű. A GAO márkájú, fehér vagy fekete színű kültéri állólámpák teraszra, vagy akár a kertbe is kihelyezhetők, mivel IP44 vízvédettséggel rendelkeznek. A digitális beltéri, vagy a mechanikus kültéri időzítő órák használatával nagyon kényelmesen vezérelhetők elektromos készülékeink. A túlfeszültségvédett, 5 db aljzattal rendelkező Master/Slave elosztó és a 2 db aljzatos földelt, elfordított kivitelű hálózati elosztó szintén újdonság. A 4-6. oldalon ízelítő található a PHILIPS lámpatestek és fényforrások széles választékából. A 7-11. oldalon olyan termékek láthatók, amelyekből korlátozott mennyiség áll rendelkezésre. Érdemes átnézni a KIÁRUSÍTÁS kínálatát, mert rendkívül kedvező áron vásárolhatók meg ezek a típusok, amíg a készlet tart! A kiadvány végén ÚJ SAL modellek szerepelnek, pl. zenekari hangdoboz, valamint különféle autós töltők, adapterek és FM modulátorok.
Bővebben »
 

Újdonságok

( még több újdonság » )
Autós menetrögzítő kamera
DVR HD1
10 490 HUF/db
Mennyezeti lámpa
HL636S
5 790 HUF/db
Termékkosár
0 termék

Letölthető árlista (xls)
LÁMPATEST ENERGIACÍMKÉK
Megrendelőlap
Kár-, hiányfelvételi jegyzőkönyv
Hulladékkezelés

Megrendelés feladása
Név
Jelszó

Felhasználó megjegyzése

Bejelentkezés | Regisztráció

A honlap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával jött létre.Szoftverfejlesztés: Prosper Szoftverház ©  •  Design: Döki Design ©