Keresőszó
Témakör
KIFUTÓ TERMÉKEK
Termékek
  AUTÓ-HIFI
  HÁZI-HIFI
  HANGOSÍTÁSTECHNIKA
  FÉNYTECHNIKA
  FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK
  AUTÓFELSZERELÉS
  MŰSZER, SZERSZÁM
  LAKÁS
  KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ
  GYÓGYÁSZATI KIEGÉSZÍTŐK
  KAPCSOLÓ
  KÜLTÉR
  KÁBEL, CSATLAKOZÓ

 

Hírek, események

( még több hír » )
<b><big><font color=red>LELTÁR - ÁPRILIS 25.</font></big></b>
LELTÁR - ÁPRILIS 25. 2014.04.15.

Ezúton értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy 2014. április 25-én, pénteken AZ ÁRUKIADÁS LELTÁR MIATT SZÜNETEL! Az április 24-én (csütörtökön) 16 óráig leadott rendeléseket másnap, azaz pénteken kiszállítjuk. A leltár napján felvett megrendelések április 29-én (kedden) kerülnek kézbesítésre. Köszönjük a megértést!

Somogyi Elektronic®
Bővebben »
<b><big><font color=red>PRAKTIKUS TAVASZI AJÁNLATOK</font></big></b>
PRAKTIKUS TAVASZI AJÁNLATOK 2014.04.01.

Április 1-től 30-ig érvényes akciós kiadványunkban olyan termékeket ajánlunk, amelyek nagyon hasznosak lehetnek lakásfelújítás, kerti munkák, vagy éppen tavaszi kirándulások és utazások során. A különféle kivitelű és hosszúságú vezetékkel rendelkező kábeldobok akár feltekerve is használhatók. Az IP44 vízvédettségű kültéri elosztó 5 aljzata zárófedéllel és gyermekvédelemmel ellátott, így biztonságosan használható. Hálózati hosszabbító és elosztó kínálatunkban sokféle beltéri típus is található. Szerszám választékunkból csak ízelítő a 6. oldalon található automata csavarhúzókészlet, univerzális szike, vagy mérőszalag. Az otthonunktól távol töltött idő alatt is szeretnénk biztonságban tudni értékeinket. Ehhez nyújtanak segítséget a biztonságtechnikai termékek, pl. az infrariasztó, nyitásérzékelő, vagy a mozgásérzékelős álkamera. Otthoni komfortérzetünket növelik az álló-, padló-, és asztali ventilátorok. Utazáshoz pedig válogathatunk az autós kiegészítők, utazóadapterek, vagy az autó-hifi termékek között.
Bővebben »
<b><big><font color=red>ÚJ KATALÓGUS ÉS ÁRLISTA FEBRUÁR 1-TŐL!</font></big></b>
ÚJ KATALÓGUS ÉS ÁRLISTA FEBRUÁR 1-TŐL! 2014.01.31.

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy megjelent a SOMOGYI ELEKTRONIC® új, 2014-es termékkatalógusa és nagykereskedelmi árlistája, amely február 1-től érvényes. A katalógusban a már jól ismert termékeink mellett található számos ÚJDONSÁG is, például biztonságtechnikai termékek, fűtő- és hűtőkészülékek, csatlakozókábelek, fej- és fülhallgatók, autórádiók és egyéb autó-hifi termékek, vagy autós kiegészítők...
Az új termékkatalógus és nagykereskedelmi árlista kézbesítése a futárszolgálatunk közreműködésével már folyamatban van. Amennyiben február elején nem érkeznek meg a kiadványok, de igényt tartanának rá, kérjük, hogy jelezzék vevőszolgálatunkon, vagy területi képviselőnknél!
Bővebben »
 

Újdonságok

( még több újdonság » )
Sztereo fülhallgató
EP 7
2 290 HUF/db
Világító kapcsolós hálózati elosztó
NV 03K-5/WH/1,5
2 190 HUF/db
Termékkosár
0 termék

Letölthető árlista (xls)
LÁMPATEST ENERGIACÍMKÉK
Megrendelő lap
Jegyzőkönyv + átvételi elismervény
Kár-, hiányfelvételi jegyzőkönyv
Tájékoztató a szavatosságról

Megrendelés feladása
Név
Jelszó

Felhasználó megjegyzése

Bejelentkezés | Regisztráció

A honlap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával jött létre.Szoftverfejlesztés: Prosper Szoftverház ©  •  Design: Döki Design ©