Keresőszó
Témakör
KIFUTÓ TERMÉKEK
Termékek
  AUTÓ-HIFI
  HÁZI-HIFI
  HANGOSÍTÁSTECHNIKA
  FÉNYTECHNIKA
  FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK
  AUTÓFELSZERELÉS
  MŰSZER, SZERSZÁM
  LAKÁS
  KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ
  GYÓGYÁSZATI KIEGÉSZÍTŐK
  KAPCSOLÓ
  KÜLTÉR
  KÁBEL, CSATLAKOZÓ
  PHILIPS

 

Hírek, események

( még több hír » )
<big><b><font color=red> EZT CSÍPNI FOGJA!</font></b></big>
EZT CSÍPNI FOGJA! 2015.05.04.

Májusi akciós kiadványunkban kiemelten foglalkozunk kisállat- és rovarriasztó rendszerekkel. Most saját termékeink mellett a kimagasló minőségű svéd KISÁLLAT- ÉS ROVARRIASZTÓ termékcsaládot is megtalálja. A MJÖLNER termékek mindegyike tökéletes választás háza, garázsa, kamrája, nyaralója stb. rágcsálóktól és szúnyogoktól való megóvására. Ideális megelőző céllal használni őket! A termékcsalád előnyei, hogy hatékonyak, felhasználóbarát és környezetbarát kivitelben készülnek. A termékek gyermekek és házi kedvencek szempontjából is rendkívül biztonságosak, mivel nem használnak mérget.
Bővebben »
<big><b><font color=red>PHILIPS AKCIÓ</font></b></big>
PHILIPS AKCIÓ 2015.03.25.

Tisztelt Partnerünk!

Most érdemes végignézni világítástechnika termékeinket, ugyanis vásárlási értékhez kötött akciót hirdetünk raktáron lévő PHILIPS termékeink rendelése estén.
Az akcióról bővebben bejelentkezés után olvashat.
Bővebben »
<big><b><font color=red>TAVASZKÖSZÖNTŐ AJÁNLATUNK</font></b></big>
TAVASZKÖSZÖNTŐ AJÁNLATUNK 2015.03.16.

Aktuális kiadványunkat a tavasz jegyében állítottuk össze, melyben számos új terméket kínálunk: digitális multimétereket, mozgásérzékelős lámpákat, fényvetőket, időjárás-állomást.
Az autóhifi rajongóknak az új BS 8A/FLAT aktív szubládát, az XB-8/A aktív szubcsövet és az SMC 33 autóakkumulátor-töltőt ajánljuk. Az utastérben elhelyezhető szubláda legnagyobb előnye az extra lapos kivitel, a kompakt szubcsővel pedig a csomagtartóban helyet takaríthatunk meg. Az SA 045 autós adapter a piacon jelenleg kapható, leggyorsabb töltést biztosító (3,1 A) USB eszköz.
Akciós termékeink között megtalálja a fűnyíráshoz elengedhetetlen kültéri hálózati hosszabbítókat, elosztókat, kábeldobokat. Hogy a szabadban eltöltött idő ne csak a munkáról szóljon, szolár lámpáink segítségével kellemes hangulatot varázsolhat kertjébe, mely látványos hátteret adhat a szabadtéri vendéglátáshoz. Húsvétra készülődve pedig érdemes beszerezni egy ragasztópisztolyt, mely praktikus eszköz lehet tavaszi dekoráció készítéséhez.
Bővebben »
 

Újdonságok

( még több újdonság » )
Micro USB spirál töltőkábel
SA 043
859 HUF/db
Mennyezeti lámpa
HL636B
11 990 HUF/db
Termékkosár
0 termék

Letölthető árlista (xls)
LÁMPATEST ENERGIACÍMKÉK
Megrendelőlap
Kár-, hiányfelvételi jegyzőkönyv
Jegyzőkönyv fogyasztói panaszról
Hulladékkezelés

Megrendelés feladása
Név
Jelszó

Felhasználó megjegyzése

Bejelentkezés | Regisztráció

A honlap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával jött létre.Szoftverfejlesztés: Prosper Szoftverház ©  •  Design: Döki Design ©