Keresőszó
Témakör
KIFUTÓ TERMÉKEK
Termékek
  Honeywell evohome
  AUTÓ-HIFI
  HÁZI-HIFI
  HANGOSÍTÁSTECHNIKA
  FEJ- ÉS FÜLHALLGATÓK
  FÉNYTECHNIKA
  AUTÓFELSZERELÉS
  MŰSZER, SZERSZÁM
  LAKÁS
  KÜLTÉR
  KÁBEL, CSATLAKOZÓ
  PHILIPS
  KARÁCSONYI DEKORÁCIÓ

 

LED SZALAGOK ÉS MÉG TÖBB ÚJDONSÁG!

2012.06.01.
visszalépés
<big><b><font color=red>LED SZALAGOK ÉS MÉG TÖBB ÚJDONSÁG!</font></big></b>

Az előző akciós kiadványunk továbbra is érvényes, de júniusban megjelent egy "extra" akciós szórólap, amiben több újdonság is található.
Megérkeztek a LED szalagok és kiegészítők! A LED szalag adapterrel együtt 1 m (60 x LED) és 5 m (300 x LED) hosszúságban kapható, de az 5 m-es LED szalag és a hálózati adapter akár külön-külön is megvásárolható. Kiegészítőként LED szalag csatlakozópár és kapcsoló is szerepel kínálatunkban. Szintén újdonság a 3-féle méretű, különböző teljesítményű LED fénycső. Az energiatakarékos világítás fontos kiegészítői a foglalat-átalakítók E14/GU10 és E27/GU10 változatban. Hangulatvilágítás választékunk is bővült: csillagképeket kivetítő "tengeri teknős" és "katica", valamint kivetítős órával és fényjátékkal rendelkező típusokkal. További újdonságok a LED-es kézi- és egyéb lámpák (akár 12 vagy 16 db-os display kiszerelésben), az akkumulátor gyorstöltők (USB kivitelben is), vagy a LED-es kerékpárvillogók.
Részletek a bejelentkezés után letölthető pdf-ben!


visszalépés
Termékkosár
0 termék

Letölthető árlista (xls)
LÁMPATEST ENERGIACÍMKÉK
Megrendelőlap
Kár-, hiányfelvételi jegyzőkönyv
Jegyzőkönyv fogyasztói panaszról
Hulladékkezelés

Megrendelés feladása
Név
Jelszó

Felhasználó megjegyzése

Bejelentkezés | Regisztráció

A honlap a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség támogatásával jött létre.Szoftverfejlesztés: Prosper Szoftverház - 2003 ©  •  Design: Döki Design ©  •  Adatvédelmi nyilatkozat